Ruotsalainen talotekniikkakonserni Currentum kasvattaa toimintaansa Suomessa. Yhtiö on ostanut Johtoykköset, joka tarjoaa sähköurakointia ja -huoltoa Pirkanmaalla.
– Uusi suomalaisyritys täydentää palveluitamme, ja sillä on Currentumille arvokasta laaja-alaista osaamista ja kokemusta, sanoo Currentumin konsernijohtaja Klas Larsson.

 Johtoykköset on vuonna 2011 perustettu kasvava ja sähköalan viimeisintä tekniikkaa tarjoava yritys. Yhtiön liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa ja sillä on yhteensä 15 työntekijää. Yhtiön toimipiste sijaitsee Tampereella ja sen palveluvalikoimaan kuuluu sähköurakointi ja -huolto. Johtoykköset tulee säilyttämään oman tuotemerkkinsä, ja nykyinen johto jatkaa siinä paikallisen toiminnan, asiakkuuksien ja toimintakulttuurin ylläpitämiseksi.

– Toiminnan kasvattaminen sähköurakoinnissa ja -huollossa Pirkanmaalla avaa meille mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia. Johtoykköset täydentää tarjontaamme, ja se tuo mukanaan laajaa osaamista ja kokemusta, jotka ovat arvokkaita Currentumille, sanoo Klas Larsson, Currentumin konsernijohtaja.

– Näemme, että Currentumilla on hyvät kasvumahdollisuudet Suomessa sekä maantieteellisesti että eri asennuksen osa-alueilla. Nyt pystymme tarjoamaan nykyisille asiakkaillemme entistä enemmän palveluita, jonka lisäksi tämä antaa muille suomalaisille talotekniikkayrityksille erinomaisen mahdollisuuden tulla osaksi kasvavaa, uutta Currentumia, sanoo Currentumin aluejohtaja Sakari Toikkanen.

Currentumilla on Suomessa jo seitsemän yritystä, jotka toteuttavat lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja sähköasennuksia sekä huoltoja pääkaupunkisedulla, Pirkanmaalla ja Lounais-Suomessa. Näiden talotekniikan eri aloilla toimivien yritysten yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on noin 67 miljoonaa euroa, ja niillä on yhteensä noin 300 työntekijää. Lähiputki-Yhtiön oston myötä Currentum kasvaa edelleen ja vahvistaa tarjontaansa Suomen markkinoilla.

Fler nyheter

Här kan du läsa fler tidigare artiklar om Currentum.