Currentum kokoaa yhteen vahvat asennuksen toimijat. Alta voit lukea eri toiminta-alueistamme. Haluatko tietää lisää palveluistamme ja tarjouksistamme? Napsauta vastaavaa verkkosivustoa.

Ruotsi

ILMANVAIHTO

ILMANVAIHTO

Yrityksemme tarjoavat palveluita hyvään sisäilmaan ja miellyttävään ilmanvaihtoon jokaiseen rakennukseen ja yritykseen. Palvelut sisältävät suunnittelun, asennuksen, järjestelmäintegraation ja käyttöönoton säädön, toiminnan optimoinnin ja myöhemmän huollon. Eri tyyppisiä ilmanvaihtoprojekteja toteutetaan painottaen laatuun, ympäristöön ja teknisiin ratkaisuihin.

KIINTEISTÖAUTOMAATIO

Uuden teknologian avulla asiantuntijamme luovat älykkäitä kiinteistöjä, jotka yksinkertaistavat arkea ja mahdollistavat kestävän kiinteistönhoidon. Olemme kattava toimittajasi koko prosessin ajan – ideasta valmiiseen asennukseen – ja toteutamme suunnittelun, rakentamisen, ohjelmoinnin, energiatehokkuuden parantamisen, toiminnan optimoinnin ja järjestelmän valvonnan.

LÄMMITYS, VESI JA VIEMÄRÖINTI

Yrityksemme tarjoavat lämmitys- vesi, viemärönti ja sprinkleriasennuksia. Kattavalla asiantuntemuksella suunnittelemme, asennamme ja huollamme muun muassa toimialoja, toimistoja, kouluja ja terveydenhuoltotiloja eri tyyppisillä sopimuksilla.

Verksamhetsbilder Installationsbolaget

SÄHKÖ

Currentumin yritykset tarjoavat sähköasennuspalveluita hankkeiden suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Sähköasennuksia ja -palveluita tehdään esimerkiksi teollisuudelle, toimistotiloihin, hoitolaitoksiin, kouluihin ja koteihin sekä uusiin tuotanto- että korjauskohteisiin. Lisäksi toteutetaan myös energiaratkaisujen, kuten aurinkokennojen, sähköautojen latauksen ja akkuvaraston asennusta.

TURVAJÄRJESTELMÄT

Paloilmoitinasennuksien sekä rikosilmoitus- ja kulunvalvontajärjestelmien asennus ja huolto ovat esimerkkejä tämän liiketoiminta-alueen palveluista.

HUOLTO

Useat yrityksemme tarjoavat puhtaita huoltopalveluita omilla toiminta-alueillaan. Palvelutarjonnan puitteissa toteutetaan jatkuvat huolto ja ylläpitotehtävät sekä tarvittaessa kertaluonteisia pienprojekteja.